Invazia reclamelor

Când ţi-e lumea mai dragă şi când acţiunea din film devine mai interesantă sau urmăreşti cu mare drag emisiunea preferată, hop, că apar şi „minunatele reclame” în care mai au puţin şi mânuţele ies prin ecranul televizorului, îţi aşează frumuşel în braţe o tigaie de care nu se lipeşte mâncarea şi nu necesită ulei la prăjire, fie sticluţe cu diverse substanţe de slăbit sau creme cu extracte de melci pentru acnee… mai au să bage mâna în portofelele oamenilor să-i stoarcă de bani…

Cu toţii ştim că din reclame se fac bani şi că orice produs nou, trebuie promovat, dar în utima perioadă parcă au depăşit limita… Se difuzează filmul 15 minuţele şi hop reclama… mai vezi filmul 5 minuţele şi ţopăie sigla publicitară pe ecran, anunţând alte reclame… Păăăăi în felul ăsta, filmele şi emisiunile îşi pierd tot farmecul şi parcă nu mai ai niciun chef să mai continui să le vezi…

Ok… De multe ori aceste reclame sunt false… Că tot am am avut de făcut un referat despre produse falsificate şi reclame, în spatele acestor reclame se ascund multe secrete dubioase:

  • multe produse pot fi false, doar asemănătoare cu un produs original;
  • comanzi ceva prin intermediul reclamelor, dar „socoteala din piaţă nu se potriveşte niciodată cu cea de acasă” şi nu ştii ce produse (fie cosmetice, fie obiecte casnice), primeşti în special cele cosmetice care pot provoca în afară de paguba materială şi alte boli sau alergii;
  • apelul făcut către asemenea reclame, poate costa mult mai mult decât obiectul dorit.

De ce nu s-a gândit cineva să facă un post destinat doar reclamelor şi să nu mai întrerupă programele şi filmele în toiul acţiunii lor?

Şi că tot vorbeam de reclame mi-am amintit de cea de la Orange cu animaţiile acelea două:

4 gânduri despre „Invazia reclamelor

  1. Pai si cine s-ar uita la postul ala de reclame, ca eu nu!? Ghidusia este sa te atraga in fata TV-ului cu un film sau o emisiune si acolo adus sa iti toarne pe gat tone de reclame!

  2. Ma streseaza rau aceste reclame in timpul filmelor.Pur si simplu nu le suport .Credeam ca numai eu gandesc altfel, despre ele.Felicitari pentru articolele obiective, pe care le postati!

  3. Multumesc din nou. Asta e realitatea, chiar exagereaza cu reclamele astea, mai ales seara cand toti vrem sa vedem un film sau o emisiune sa ne mai destindem de grijile din cursul zilei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s