Alte lepşe

Am rămas în urmă cu lepşele, aşa că le voi scrie la înghesuială. Să încep cu cele pornite de la Emil (vreo 3 la nr).

a. Ochelari de soare-în care m-a nominalizat şi Aura:

1. Porţi ochelari de soare? R: Destul de rar…

2. În ce situaţii consideri că ochelarii de soare sunt absolut necesari? R: Vara, bineînţeles, soarele e foarte puternic şi afectează vederea. Dacă stau prea mult cu ochii la soare sau lumina puternică a soarelui, imaginile în faţa ochilor, par mai şterse…

3. De ce crezi că lumea are o părere proastă despre ochelarii de soare? R: Cum spunea şi Aura… Mulţi consideră purtatul ochelarilor de soare o fiţă…

4. Ce părere ai despre cei ce urăsc ochelarii de soare? R: Nu am nicio părere, dacă îi incomodează şi preferă să nu-i poarte, au un motiv al lor.

5. Închei leapşa cu clasica mea ultimă întrebare: ce întrebare ai mai adăuga? Păăăi… întrebarea mea ar fi: Cât de des îţi achiziţionezi ochelari de soare?

b. Fructe:

1. Care este fructul tău preferat? R: N-aş putea denumi unul singur: ador merele verzi (nu orice soi bineînţeles, nu le ştiu numele, dar există o livadă de meri din care nu m-aş sătura de ele, deşi verzi, sunt dulci); prunele (alea de vară şi tot verzui) şi să nu uit de pere. Nu-mi plac fructele coapte în totalitate, sunt prea uşor de sfărâmat.

2. Care este fructul care te reprezintă cel mai mult? R: Merele verzi.

3. Care este fructul care nu-ţi place deloc? R: pepenele galben-are un gust ciudat 😀

4. Ce fruct nu ai mâncat deloc până acum şi ţi-ai dori? R: afine :))

5. Fructe exotice sau fructe autohtone? R: Fiecare cu preferinţele lui. Îmi plac ambele categorii de fructe, autohtone, prefer kiwi, şi ananasul (mai ales compot).

6. Asociezi unele fructe cu altceva decât cu gustul lor? R: EU nu. Majoritatea încep să râdă de cei care înfulecă banane 😐 iar în zona mea, ar fi o chestie şi pentru mure. Sunt doar nişte fructe, acum ce să le faci? Să nu le mănânci de ruşine?

7. Dacă urăşti pe cineva şi ar trebui să arunci cu ceva în el, cu ce fruct ai arunca (să zicem că nu ai “ouă şi roşii” şi trebuie să te bazezi doar pe fructe)? R: Sincer? Nu ştiu :)) când eram mici, ne băteam [puţin spus-băteam, ne spoiam cu mure :))] Deseori, culoarea aia negricioasă, nu mai ieşea din tricouri :))

c. Guest-post-uri

1. Practici guest-postingul? De când? R: Am scris doar două articole tip guest-post, acum câteva luni, pe blogul lui Emil şi pe cel al Anielei.

2. Zi-mi minim 3 avantaje ale guest-postingului? R: Exprimi părerea faţă de un subiect sub altă formulă decât pe blogul personal (strict pe subiect); cred că poate fi văzut şi ca un fel de „promovare”; cei din jur ajung să te cunoască mai bine, ca persoană.

3. Dar măcar 3 dezavantaje poţi zice? R: Atenţie la modul de a scrie-se poate face o „reclamă” bună sau mai puţin bună asupra blogului propriu. Pe de altă parte, blogul pe care a fost postat articolul, poate scădea/creşte în ochii cititorilor. Să nu existe o exagerare a numărului de articole sau cât de des sunt publicate, în timp devine plictisitor.

4. În final, un îndemn pentru ca lumea să scrie pe blogul tău ori ca lumea să te găzduiască). R: Accept articole, dacă cineva doreşte să publice, dar să aibă un subiect de interes comun şi interesant.

5. Ce întrebare ai mai adăuga? R: Nu am întrebări de adăugat 😀

d. Despre ţigări-pornită şi primită de la Aniela

Întrebările sunt următoarele:

1. Ce fel de ţigări fumai, când te-ai apucat de fumat?

2. Ce tip de ţigări ai fumat până acum?

3. Ce ţigări fumezi acum?

4. Ai fumat trabucuri, pipă, narghilea?

Răspunsul meu va fi scurt 😀 Nu fumez şi nici nu am încercat această tentaţie. 😀 Pur şi simplu, tigările nu mă atrag nici măcar prin miros.

Îi provoc la orice leapşă pe: Aniela, Adela, Denisa, Mutulică, Elly (deşi le cam eviţi), OchiiVerzi, Alex, Raluca, Kundalini, Rozy bumbu`, Vienela şi Crisego.

O seară frumoasă, tuturor!

11 gânduri despre „Alte lepşe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s