Zăpăceli

Ooook, am revenit-să zicem! :))

Sunt zăpăcită, confuză, somnoroasă (n-am putut închide ochii toată noaptea) se înţelege, doar a fost o zi anormală, prea multă agitaţie pentru câteva ore! Se poate spune că sunt stări oarecum normale la mine, mereu mă plâng de aşa ceva. M-am trezit devreme, mă ustură ochii, dar sunt hotărâtă să încep să-mi fac ordine printre toate. Un pas îl inaintez chiar de azi şi sper să nu înceapă săptămâna prost, fiindcă ieri a fost o zi minunată! 🙂 Încă am unele momente de debusolare, dar încerc să le alung şi să lupt, trebuie să reuşesc!

Simt puterea care mă face să merg înainte şi să nu renunţ! 🙂 O zi minunată şi un început de săptămână colorat (ca baloanele astea).

Ps: aseară m-a încântat apusul soarelui :X absolut minunat! din păcate nu am fost inspirată să-l fotografiez.

18 gânduri despre „Zăpăceli

 1. Bine te-ai reintors!
  Mi-ar fi placut sa vad ora la care ai publicat articolul. Mie imi place sa vad ora. Acum era chiar util. Sa-ti spun si de ce. La 18,14 erai deja usor demoralizata desi ai inceput ziua plina de incredere. Voiam sa vad cate ore te-a tinut 🙂
  Nu te mai lasa suparata din orice. Sigur ca viata e o nesuferita, chiar o nesimtita, ne necajeste mereu. Ideea e ca ar trebui sa incercam sa nu bagam in seama chiar totul. Ce spui? Sper ca pana acum esti in nou ceva mai vesela 🙂 Te pup!

  1. Pana seara 😐 deci in jur de 4 ore 😐 Nu mai am cuvinte sa mai descriu ce se intampla acum cu mine 😦 In fine, sper ca totul va fi bine 🙂
   O zi frumoasa! Te pup!

 2. Eu mă bucur că ai avut parte de o minune a Cerului! 🙂
  Vei fi bine, deoarece ești o persoană puternică!
  Îți doresc să ai puterea ca din fiecare lucru frumos sau mai puțin frumos să extragi cel puțin o rază de soare! 🙂

 3. Trebuie sa facem ceva cu tine. Nu este normal sa te tina o stare de veselie doar cateva ore, la varsta asta. Cand vor veni copiii si greutatile ce mai faci? Capul sus si zambeste!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s