Salată de… zarvă

Reţetă pregătită de mine, Alex a venit cu completări:

Se alege o zi de weekend, de preferat sâmbăta, fiind zi lucrătoare. Se pune în aplicare un plan de mult stabilit: toate borcanele de compot, murături şi alte vase sunt date afară din cămara, iar doi oameni îşi pun la îndemână materiale de lucru (aparate, ciocane, fiare, electrozi). Se ia ciocanul şi se face un şănţuleţ deasupra acoperişului. Se ataşează fiarele sudate în jurul şănţuleţului, se înşurubează şi se bat bine pentru a fi modelate.

Se adună o cantitate mare de praf. Acesta se pune într-un recipient destul de mare şi se amestecă cu bucăţi mici de cărămidă. Se adaugă un praf de nisip (se amestecă separat cu var), peste care se presară alte ingrediente: cuie, electrozi folosiţi, sârmuliţe şi după preferinţe frunze uscate.

Pentru ca salata să deţină un gust aparte se mai adaugă o picătură de ulei, o linguriţă de oţet, un praf de zahăr şi unul de sare. Se amestecă bine cu o lingură mare de fier. Voila! Salata de zarvă este gata! Praful înnecăcios dă gustul salatei!

Ps: după preparea salatei, se face curăţenie în zona de lucru!  😀

Happy weekend şi poftă bună!

10 gânduri despre „Salată de… zarvă

    1. Pana unde poate ajunge imaginatia :))) Daca se gaseste careva sa vrea sa o faca reteta si ma trage la raspundere ca nu gaseste ingredientele? :))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s